El solo de trombó de “Vents del Garbí”

L’exigència dels “solos” de Vents del Garbí fa d’aquesta obra, una peça molt atractiva per als solistes que volen ficar-se a prova.

Es possible que aquest solo de trombó siga un dels més complicats escrits per a banda i és que quan vaig escriure “Vents del Garbí” tenia clar que la banda comptava amb un dels grans trombonistes a nivell internacional, nascut i format en la Unió Musical Cultural d’Estivella, Baltasar Perelló va entrar a formar part de l’Oquestra Simfònica de la RTVE, molt jove i sempre que ha pogut ha format part de la nostra banda.

Podeu vore la versió que la Unió Musical Cultural d’Estivella va fer l’any 2011 al Palau de la Música de València al Certamen Provincial.

Pocs anys després va ser un trombonista de la banda de la Asociación Cultural Musical de Ribadumia el que va sorprendre amb la seua versió. Tothom que va veure el vídeo es va quedar bocabadat, va tocar una versió extraordinària però el que impressionava de veritat era la joventut de José Ramiro Pérez González, un xiquet que aleshores cursava 4t curs de grau Professional al Conservatori de Vilagarcía de Arousa.

El pròxim divendres al Palau de la Música de València, la Unió Musical Cultural repetirá “Vents del Garbí” i tindrà com a trombonista a José Ramiro, un encontre que estava predestinat a que més pronte o més tart es realitzara. Serà una sort contar amb aquest gran solista per a un concert que significa tant per a la banda d’Estivella.

Video de Vents del Garbi (UMCE)

Video del solo de Ramiro

 

 

Por | 2018-07-24T12:00:22+00:00 julio 24th, 2018|Actualidad, Conciertos, Recuerdos|Sin comentarios
Translate »