Els Asfòdels de Matilde Salvador

«Els Asfòdels» és un cicle de 7 cançons per a veu i piano escrites per Matilde Salvador entre 1986 i 1988 amb texts de Rafael Caria.

“Els Asfòdels” es un ciclo de 7 canciones para voz y piano escritas por Matilde Salvador entre 1986 y 1988 con textos de Rafael Caria.

Després de l’estrena del «Petit retaule d’amor» (el darrer moviment de la col·lecció) i que coneguera a la filla de Matilde, el projecte camina ara cap a una idea més ambiciosa, la transcripció per a banda de l’obra completa i l’estudi i investigació tècnica-vocal dels registres per la professora de cant; Noèlia Castillo.

Despues del estreno del “Petit retaule d’amor” (el último movimiento de la colección) y que conociera a la hija de Matilde, el proyecto camina ahora hacia una idea más ambiciosa, la transcripción para banda de la obra completa y el estudio e investigación técnica-vocal de los registros realizados por la profesora de canto; Noelia Castillo.

Sobre «Els Asfòdels» puc dir que, té un encant especial, una harmonia colorista molt propera a les estètiques impressionistes dels compositors de principi de s.XX i un marcat estil propi; línies melòdiques clares amb contrapunts que remarquen en tot moment els detalls melòdics principals.

Sobre “Els Asfòdels” puedo deicr que, tiene un encanto especial, una armonía colorista muy cercana a las estéticas impresionistas de los compositores de principios de s.XX y un marcado estilo propio, lineas melódicas claras con contrapuntos que remarcan en todo momento los detalles melódicos principales.

Vos deixe l’àudio de l’estrena del «Petit retaule d’amor» amb la Sociedad Musical de Sogorb i la veu de la soprano Noèlia Castillo.

Os dejo el audio del estreno del “Petit retaule d’amor” con la Sociedad Musical de Segorbe el dia del estreno, y la voz del la soprano Noelia Castillo.

Por | 2019-12-05T23:59:29+00:00 diciembre 6th, 2019|Actualidad, Conciertos, Estrenos, Nuevos trabajos|Sin comentarios
Translate »