Concert Homenatge a Ricardo Jesus

Written on 08 Nov 2017 by  / Published in Director

El primer concert que realitzaré amb la Unió Musical de Massamagrell serà per rendir homenatge a un dels grans músics que ha donat Massamagrell, el compositor Ricardo Jesus.

Com no potser d'altra manera el repertori serà integrament del mestre massamagrellenc que rebrà un homenatge més que merescut pel seu poble, per la seua trajectoria profesional al llarg d'una vida dedicada a la música i sobre tot a la composició.

Del mestre Ricardo Jesus son moltes de les obres dedicades no sols a patrons i sants de la localitat, sino també a altres homens i dones que han destacat o que han format part de la seua vida, com és el pasdoble que donarà inicia al concert "Amparito Pauls", nom de la seua muller.

Continuarem amb "Cristobal Colón" una de les darreres obres que ha fet el mestre i inspirada en un somni del seu amic Fontelles i acabarem aquesta primera part amb "Ressons d'una terra", una obra que conté el caracter i la essencia de la música valencia, una obra que va ser estrenada per la Banda Municipal de València el dia de la inauguració del Auditori Mucicipal de Massamagrell.

 

Banda de Massamagrell principi s.XX

 

Serà el moment de rendir homenatge a aquest home que tant i tant be ha fet pel seu poble i per la seua banda, moment de destacar la figura d'una persona senzilla i humil, treballadora, sempre predisposta a col·laborar en tot aquell projecte que portara el nom de Massamagrell. 

La segona part començarà amb l'estrena del pasdoble que faltava en l'arxiu de la Unió Musical, el pasdoble de Ricardo Jesus, escrit pel seu amic Jose Maria García Montalt i que serà el colofò junt al himne de Massamagrell d'aquest concert homenatge.

 

Read 444 times
Rate this item
(0 votes)
Published in Director

La verdadera misión del director es encontrar con sus emociones aquello que no está escrito en el pentagrama y saber transmitirlo a su orquesta...

la del compositor evitar ser descubierto... 

Josep Miquel

Últimos PostsContacto

JoomShaper