La Unió Musical de Quartell el poble dels meus inicis musicals

Per a mi és una gran noticia quan les bandes més properes al meu entorn, on jo m’he criat com a músic, programen alguna de les meues obres.

En aquesta ocasió, ha sigut la banda de Quartell, la banda del poble que va despertar el meu interés per la música, la banda del tio Paco Salt, aquell “gran” home, que sentat a la seua cadira de fusta va ser el primer en agafar-me la mà i portar-me el compás mentre solfejava el Metodeo de Solfeo de Eslava: “do mi do mi sol do, si la sol fa mi do, mi sol mi sol do mi, re do si la sol…” aquelles cançons queden al record de tota eixa generació que començava a estudiar música sense saber molt be si allò, valdria per a alguna cosa.

L’Univers i altre Quarteller, Paco Soriano van voler que continuara la meua formació musical al meu poble i que me allí me fera trompista.

Hui, més de 30 anys després torne a aquell musical reformat en un bonic auditori, però per a escoltar la meua música, amb l’agraiment sincer que puc donar a tots aquells que programen alguna de les meues obres…

Vos puc dir, que m’agradaria que fora més habitual tindre que anar propet de casa per a escoltar la teua música, però les coses són com són i tampoc seria just que jo me puguera queixar. Nadie es profeta en su tierra, això diu la dita…

Així que, sols me queda donar les gràcies al mestre José Teruel per contar amb mi, al meu amic Sergi Diego que se que ha fet tot el posible, al meu alumne i també amic Josep Gumbau per tota l’ajuda d’aquests dies i per supost a tots els que formen la Unió Musical de Quartell. A tots, moltes gràcies!!!!

Por | 2019-11-28T11:36:43+00:00 noviembre 28th, 2019|Actualidad, Composiciones|Sin comentarios
Translate »